Välkommen till Young Music´s blogg!

I säkert ett år har jag gått och funderat på det här med att blogga om min musikverksamhet, jag har ju sedan länge bloggat i min andra verksamhet och jag älskar att skriva så till slut tänkte jag att why not?

Jag har så mycket mer att skriva om än jag trodde.

Jag tänkte först att
– ”Nä, det är ingen idé, vad ska jag skriva om?”

Jag är väl ingen expert som kan dela med mig av expert råd och fiffiga lösningar på saker som andra teknik freaks kan. Dessutom är jag ju fortfarande i starten av den här verksamheten och det finns väl inte så mycket att säga då eller?

Men så ändå fanns lusten där att berätta min story på något vis. Hur det kom sig att jag började med musik, om hur jag startade Young Music Sweden. Hur jag tänker. Vad jag lärt mig hittills.
Vartefter jag författat inlägg efter inlägg här, som kommer att dyka upp framöver, så har jag insett att..

Jag har ju jättemycket att säga!

Jag har alltid haft ett intresse av att dela med mig för att förhoppningsvis hjälpa andra genom att berätta om mina egna erfarenheter, misstag såsom succéer… För mig själv kan det också nästan bli en sorts dagboksskrivande ”terapi” som kan vara en skön sammanfattning att göra när tankarna flyger omkring än åt det ena hållet och än åt det andra…

Så jag har petat in några första blogginlägg här i samband med lanseringen av Young Music´s nya webbsida och framöver kommer det dyka upp fler när jag har tid, jag hoppas ni tycker det blir intressant att läsa och om just du hittar något kul här du vill fråga om eller tipsa om så hör gärna av dig!

Hörs snart igen!