Young Music Sweden har fått nya label-kompisar och ett moderskepp där alla labels kommer samlas, nämligen mitt nyutvecklade skivbolag Artistia Music Group! Äntligen är en mycket lång tids planering och tänkande till ända. Det va aldrig planen att inte behålla Young Music Sweden som label, men då den nischat sig lite av sig själv till att locka unga artister bestämde jag mig för att följa vad som blivit!

Young Music Sweden blir en nischad ungdoms-label

Så nu är alltså skivetiketten Young Music Sweden nischad för att släppa musik med unga artister! Med i Artistia Music Group är förutom huvudlabeln Artistia Records också Melytone Recordings där tanken är att släppa de artistsamarbeten som sker inom mitt producent-projekt Melytone. Ett projekt som också handlar om att släppa egen musik i olika former. Ett ”for fun” projekt kan vi kalla det och framförallt mitt genrefria musikprojekt – ”more than mainstream music”! Så där kommer det dyka upp all möjlig musik så småningom.

Singel Konceptet har vidareutvecklats till 3 olika modeller!

Givetvis finns singel konceptet kvar och med in i skivbolaget Artistia! Konceptet som jag skapade redan 2015, när Young Music Sweden grundades, är nu också vidareutvecklat till tre modeller att välja mellan! Alltifrån bara musik i Start-Up konceptet till det mer omfattande All-Inclusive konceptet. Letar man en medelväg kanske Booster konceptet kan passa bra!

Något jag jobbat intensivt för att utveckla de senaste åren är inte bara hur jag skulle få ihop alla musikprojekt, tjänster och labels, utan också det här med artistcaching. För i Singel Konceptet började artistcoaching ingår några år efter starten 2015. Något jag upptäckte var en riktigt passion för mig! Så det här har jag vidareutbildat mig inom under ett tag, framförallt när det gäller just sociala medier och varunmärkesprofilering. Att både coacha och paketera artister tycker jag verkligen är superkul!

Artistcoaching Academy INDiEPENDIA!

Det är inte bara Artistia Music Group som är nytt – jag håller på att starta upp en artistcoaching academy vid namn INDiEPENDIA! Detta för att jag just tycker den delen av ett artisteri är så kul – att hjälpa artister lära sig bygga och driva sitt varumärke! Till en början kommer jag satsa på personlig coaching, så kanske det med tiden utvecklas till online kurser är tanken!

Som ni förstår börjar det bli en del projekt, varumärken och en del att hålla reda på! 😅 Så jag beslöt mig även, i samband med alla utbildningar jag gjort de senaste åren, att låta alla mina verksamheter utgå från ett mer personligt format varumärke. Därför har jag nyutvecklat mitt företag, där alla verksamheter bor, till en ny webbplats och namn, nämligen Ditte Company! Ännu är inte detta färdig-gräddat men om en inte alltför snar framtid dyker sidan upp online! 😛

Coach & kreatör för både artister & soloföretagare

Med Ditte Company vänder jag mig som coach och kreatör både till artister och soloföretagare. Eftersom mina verksamheter inom artist- och musikbranschen är väldigt innehållsrika var och en så har de fått sina egna webbsidor. Men är du soloföretagare är det till dittecompany.se som du ska surfa!

Fortsätt följa Artistia Music Group!

I sociala kanaler har Young Music Swedens tidigare kanaler ersatts av Artistia Music Group – så fortsätta bara följa så hänger du enkelt med i vad som händer framöver! Så småningom kommer jag jobba igång med nyhetsbrev som du kan signa upp dig på via varje webbsida. Alla breven kommer jag skriva från Ditte Company så det kommer bli en härlig blandning av massa tips kring varumärke och entreprenörskap blandat med vardagen, tankar om livsbalans och gårdslivet jag lever.

Sist men inte minst är vi igång med tjänster i vår mysiga studio igen, jag och Fredo. Så är du artist som skriver och släpper egen musik och vill få hjälp med inspelning eller produktion – besök Lövholmen Studio online! Nu har det blivit dags att jobba vidare så jag hinner få klart alla mina projekt för stunden för lite välbehövd semester. Så vi hörs framöver när det är dags för nästa Young Music Sweden-release, tills dess är du välkommen över till artistia.se!