En härligt avkopplande jul och nyår har passerat och trots att 2018 ser ut att bli ett fullspäckat år med uppdrag för mig och Young Music Sweden, när jag så småningom ger mig in i samarbeten med både nya och gamla bekantskaper, så är det ännu inne i sin mjukstart. Ledigheten över helgerna vill gärna dröja sig kvar lite till, det märks. Innan det blir dags att berätta mer om årets projekt så blir det en liten återblick vad som hänt sedan sist.

Så roligt!

Senaste singelsamarbete Linnea Andersson och ”Dance Dance Dance” har fortsatt i hela 11 veckor sedan senaste blogginlägget att toppa i Sveriges Radio P4 i Blekinge, så roligt!!

Efter det följde även ett besök i P4 studion för Linnea att framföra ”Dance Dance Dance” live!

Linnea har varit flitig med sina gigs och uppträdanden olika sammanhang under hela hösten 2017 och senast före ju befann hon sig på både Whats Up Radio och Musikhjälpen för idel live framträdande efter live framträdande med ”Dance Dance Dance”!

Följt av medverkan i Roof Top Sessions!

Roligt att se är hur detta också har påverkat streamsen på denna låt som kliver stadigt uppåt nu och även i antal lyssnare per månad!! Det är lätt att förstå hur viktigt det här med live delen är, att man som artist idag verkligen försöker jobba för att nå ut med sin musik på det här sättet för att sedan få igen en respons ”resultat” mässigt.

En tid före detta släpptes också Lyric Videon till ”Dance Dance Dance” som premiärvisades på www.popmuzik.se och fick väldigt många delningar, det är fantastiskt när ”folket” gillar det vi gjort och vill dela det till andra tycker vi både jag och Linnea!

Fyllde på med inspiration!

Själv var jag före jul ute på lite nya happenings för att fylla på med inspiration.
Det blev både show med Ledin..

.. och julshow med Shirley med Fredo på trummor.

Ett annorlunda artistsamarbete.

I november gjordes ett spännande nytt samarbete med artisten Sofi Ek i lite annat upplägg än det ordinarie singelkonceptet inom Young Music när vi spelade in en live session i studion med Sofi och musiker.

Det är inte varje dag det blir trio i studion bestående av kontrabas, piano, trummor och sång!

Det här med live och instrument är ju något som både jag och Fredo brinner för så vi var lyckliga båda två denna dag, han i trumrummet och jag i kontrollrummet!

Jag insåg att det var alltför länge sedan jag gjorde den här typen av inspelning och att det var väldigt kul och givande att istället för att göra allt få vara en del av någon annans projekt. Att istället vara med och skapa känslan i denna kommande singel genom enbart mix, lite backing vocals och slutproduktion den här gången. En tjänst som det definitivt kommer att bli mer av framöver i studion!

Med detta ger vi oss in i ett nytt musik år, jag, Fredo, Young Music Sweden och alla gamla och nya samarbeten som väntar!