Singel Koncept

Vill Du släppa en singel?

YMS Singel Koncept är ett musikaliskt, artistiskt och business inriktat koncept för Dig som vill utvecklas som artist. En perfekt start-up eller booster för Dig som vill komma igång eller komma vidare med Ditt artisteri.

En matchad låt

En matchad låt

Young Music Sweden skriver och producerar en låt som matchar Dig som artist – Din story och Ditt brand. Studio vocal coaching ingår när Du spelar in Din sång på singeln i studion. Vi lägger ett stort engagemang i att göra välproducerad sång!

Artist Coaching

I Singel Konceptet ingår YMS Coaching Concept. Ett coaching koncept i tre steg där Du får rådgivning och hjälp att forma eller vidareutveckla Ditt varumärke samt lär Dig mer om hur Du kan marknadsföra och driva Ditt artisteri.

Great Artistry Lives Forever-Young Music Sweden
Vi producerar Ditt PR Material

PR Material

Vi tycker det är viktigt att Ditt artisteri och musiksläpp blir både kreativt och komplett. I Singel Konceptet ingår därför produktion av matchat PR material med en artist webbsida, ett elektroniskt press kit och Cover Art inför Din release.

Release Service

Singeln ges ut av labeln Young Music Sweden och blir tillgänglig för streaming överallt. I Singel Konceptet gör vi och Du en kreativ release tillsammans, viss promotion service ingår liksom handledning i hur Du marknadsför Din release.

Release Service

Vill Du göra ett samarbete?

YMS Singel Koncept pågår i projektform under några månader och ger Dig en grund eller boost för hur Du kan driva Ditt artisteri och genomföra ett välplanerat musiksläpp. Du signar Dig bara för en singel, konceptet ger Dig redskap att sedan ta Ditt artisteri vidare på egen hand. För Dig som skriver egen musik och vill lära Dig mer om hur Du kan driva Ditt artisteri läs mer om vårt artist coaching concept YMS Artist Coaching Concept.

Dela gärna med Dig av den här sidan!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter

läs mer om singel konceptet

Start-Up & Booster

En start eller boost

Längtar Du efter att komma igång med Ditt artisteri och släppa musik? Kanske har Du redan släppt musik ett tag men kommer inte riktigt vidar? Att skriva och producera musik passar inte alla, likaså kan marknadsföring kännas krångligt. YMS Singel Koncept är framtaget för Dig som letar en ”all inclusive” service för att starta igång eller boosta Ditt artisteri.

Både artisteri och musik i fokus

I YMS Singel Koncept skriver och producerar vi musiken till Dig utefter Din story och Ditt id.  Vi tycker det är viktigt med en riktigt bra låt som passar Dig och skriver gärna musik i alla möjliga musikstilar. När Du spelar in Din sång på singeln ingår vocal coaching kring Ditt sound, timing, frasering och känsla för bästa förutsättningar till välproducerade vocals!

Utbildande och utvecklande

YMS Singel Koncept innebär ett delvis utbildande koncept och passar Dig som vill lära Dig mer och få med Dig redskap för att driva Ditt artisteri på egen hand. Under projektets gång är vi Ditt bollplank när frågor och funderingar dyker upp. Konceptet passar artister på alla möjliga nivåer som söker en ”all-inclusive” service, nya upplevelser och utökad kunskap!

Good music never grows old

Young Music Sweden

Dela gärna med Dig av den här sidan!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter