I fredags den 17:e april blev det dags för en ny singel release från Young Music Sweden denna gång i vårt nya producent projekt Melytone i samarbete med artisten Linnea Andersson. Låten ”Lights On Life” är en låt som handlar om att bejaka livet och leva i nuet och att kanske göra de där förändringar man ibland går och funderar på. Samma dag som singeln släpptes fick vi dessutom besked att låten kom med i tävlingen P4 Nästa i P4 Blekinge!

Har du inte Spotify hittar du fler lyssningslänkar på release sidan för ”Lights On Life” här.

I dessa Corona tider tyckte vi att den här låtens budskap skulle passa lite extra bra in, speciellt eftersom Linneas familj är några av de faktiskt drabbade av Covid-19. Hör Linnea berätta mer om detta i vår release video nedan.

Att låten kom med i P4 Nästa i Blekinge är ju förstås jätteroligt och en fin möjlighet för både lite extra spelande i radio och live finalerna som väntar med visst förbehåll nu då om det håller i sig med Covid-19 förhållningsreglerna. Kanske blir det bara en radiosändning i år det återstår att se. Vi hoppas på att det kommer att genomföras live. Finalen i Blekinge kommer att ligga i juli så än är det inte dags att rösta, men när det är det kommer vi såklart lägga ut information om det så hoppas vi på massvis med röster! 🤩

Kika vilka flera bidrag som kom med i P4 Nästa i Blekinge här, lite extra glada blev vi för de fina vitsorden om låten från juryn:

Modern poplåt som direkt känns ämnad för radiovågorna. Bra melodier som förpackats på ett smart sätt i snygga sångarrangemang.

Som låtskrivare och producent värmer det lite extra i låtskrivarhjärtat när ens tanke om låten och produktionen når ut.

Blekinge Läns Tidning rapporterar om finalisten i årets upplaga av P4 Nästa.

Även lokaltidningen Sydöstran har skrivit en artikel om Linnea och ”Lights On Life” om hur det varit att ha drabbats av Covid-19 och hur låtens budskap har gjort det mer tydligt och påtagligt för Linnea att det är viktigt att ta vara på livet.

Följ oss gärna på Spotify

Artistsida hittas här för Linnea Andersson och för Melytone här!