Medan producenten, moi, har ”hemester” så är läget i princip tvärtom för Teo och Linnea som inte gör annat än är ute på roliga gigs och jobbar med sina releaser. För att vara en ihärdig och ständigt aktiv och effektiv person har jag slutligen lyckats få in åtminstone en längre ledighet och kanske till och från lite av en semester denna sommar?! Det är lätt hänt att det rycker i producentnerven och så ska man haka på något nytt när det dyker upp men nej, inte just nu. Nu är det läge att softa lite och jag njuter i fulla drag av att dagarna innehåller: INGENTING.🤣

Förstås följer jag ivrigt med i senaste releaserna och artistsamarbetena under tiden som jag har hemester. Linnea Andersson som släppte singeln ”Summer” i början av juni…

… och Teo Rösarne som släppte singeln ”Good As U Are” i slutet av juni.

Båda artister och singlar i samarbete med mig och Fredo i Young Music Swedens singel-koncept.

Både Linnea och Teo har flitigt jobbat vidare med sina releaser efter singel-konceptets slut och Teo har bland annat varit på P4 Östergötland och gjort en intervju!

Webbsida till Teo Rösarne.

Lagom till releasen av ”Good As U Are” hade även Fredo producerat en snupersnygg webbsida till Teo Rösarne som ni hittar här. Kolla in! Man ska verkligen inte underskatta det här med webbsidor, det är en otroligt bra plattform att samla sitt ”CV” på idag. Även om det såklart ska finnas likartad info på en facebooksida och i ett instagram feed men det går aldrig att jämföra med det innehåll som kan läggas på en webbsida.

Exempelvis så innehåller bl a Teos sida ett presskit att ladda ned, supersmidigt när man kan hänvisa media dit direkt för att hämta den bild och info de behöver. Vill man göra en webbsida ”deluxe” så går det ju att göra bloggar, merch store, vlogg etc etc. Obegränsat med innehållet i princip. Rekommenderas om du står i valet och kvalet.

Fullt upp med gigs!

Både Teo och Linnea är nu under sommaren ute och spelar en massa, här senast en video från Piteå med Teo ”Good As U Are”.

Innan dess blev det vinst för Teo i delfinalen till Artist 2018 så nu väntar vi med spänning på hur det ska gå i riksfinalen. Teo bestämde sig för att köra ”Good As U Are” i denna tävling trots att kanske många kör covers och det visade sig ju vara ett bra drag. Satsar man på artisteriet ska man ju verkligen göra det också och köra sin grej – always.

Kolla vidare vad Teo mer har haft för sig på hans facebook sida, den hittar du här!

För Linnea blev det gig på Pride Festivalen i Kristianstad..

… följt av bland annat ”Kul i Juli” i Mörrum och så har det rullat på vidare för Linnea som nästintill är ute på en riktig ”Summer Tour” med många spelningar på schemat, kika gärna in på Linneas facebook sida för att se mer!

Teo och Linnea gör också lite musik ihop ibland när de träffas, bland annat detta!

Musikvideon till ”Summer” klar!

Så självklar som storyn i låten ”Summer” blev även denna härliga musikvideo producerad av fotografen och videoproducenten Conny Näslund. Man får verkligen riktigt härlig sommarfeeling av den här videon och det var precis så jag tänkte mig den här låten när jag skrev den (kanske + lite palmer och turkost hav? ja, dvs. som inspiration i min låtskrivare-hjärna då ha ha…) så förutom ett kreativt och mycket trevligt samarbete med Conny Näslund är det en fröjd att se denna film om och om igen. Bara njuta av sommarens härliga vanor med bad, glass och karuseller…

Det blir nog kanske något att vänta i videoväg även för Teo framöver, den som väntar får se.. 😋

Men.. just nu är det som sagt mest ”hemester” som gäller för min del medan Fredo däremot får svettas på, idag till och med som kapellmästare, på TV4 Sommarkrysset på Gröna Lund!

Ja.. det är annat det mot för mina dagar som kan se ut mer som på den här sköna bilden som får avsluta dagens inlägg.😻