Det rullar på med senaste singeln ”Dance Dance Dance” som just nu spelas i Sveriges Radio P4 i Blekinge och utmanar på Topplistan! Något vi tycker är jätteroligt! Det är inte alltid helt lätt att få just radions intresse och just nu pågår röstning för vilka som får ligga kvar på den här listan och det hoppas vi förstås att vi kommer att göra. Det ska bli så spännande att se hur det går! Samtidigt får Linnea in live gig efter live gig och har alldeles fullt upp med roliga events att uppträda på ända fram till jul!

Länk till Topplistan på P4 Blekinge

Svenska Topplistan på Facebook

”Dance Dance Dance” har även legat på Svenska Topplistan nu i flera veckor och klättrat från utmanare vidare uppåt!!!! Roligt att det finns en sådan support kring Linnea och låten.

Bloggen Popmuzik premiärspelade.

Popmuzik har bloggat om ”Dance Dance Dance” och länk till det inlägget hittas här.

Intervju i Radio Active

Ytterligare en radio kanal har intresserat sig för Linnea och ”Dance Dance Dance” nämligen Radio Active som liksom P4 gjorde en intervju med Linnea som finns att lyssna på här!?

Fortsätter framåt.

Just nu fortsätter vi tillsammans promota Linnea och ”Dance Dance Dance” vidare. Jag, Linnea och Ulrika har lite olika uppgifter vi jobbar med där jag pysslar mest med spellistor och bloggar för tillfället medan Ulrika och Linnea jobbar med lokalt fokus, något som oftast är bäst att artisten gör själv för att bilda egna kontakter med lokaltidningar och lokalradio inför framtiden och mer musik som kanske ska släppas.

Annars är det full fart för mig kring Young Music med företagsutveckling just nu. Inför 2018 har jag bestämt mig för att se mig omkring efter lite samarbeten av olika slag. Mer om det kommer ?