Under 2019 tog vi en produktionspaus till förmån för andra aktiviteter, jobb och lite ledigt. En ny webbsida har egentligen funnits i planeringen sedan före 2019 men så har det inte blivit av förrän nu. Men nu känns det härligt att vara igång med allt igen så givetvis skulle vi också ha en helt rykande färsk sida igång som också innehåller lite nya projekt och tjänster jämfört med tidigare.

Vissa av tjänsterna har vi ju jobbat med utan att det funnits information om det på vår tidigare webbsida, såsom artist coaching och faktiskt själva singel projektet som egentligen inte blev riktigt tydligt beskrivet tidigare.

På den här nya sidan går det att läsa lite mer i detalj om Young Music Sweden och oss vilka vi är och bolagets historia, kika på denna sida om du är nyfiken på oss!

Bland tjänsterna hittas förstås ”Singel Konceptet” numera tydligt beskrivet vad det innehåller och innebär – en all inclusive resa med allt från en skräddarsydd singel, artist coaching, promotion material och release service.

Även om jag redan jobbat med YMS Artist Coaching Koncept tidigare så är det nu lite mer strukturerat och förtydligat vad detta koncept innehåller redan här på sidan så man kan läsa lite vad det handlar om.

Alla releaser har nu fått lite mer information och egna sidor, kika t ex här på singeln ”Summer” med Linnea Andersson där både musikvideo, lyric video, låttext mm information finns att hitta om alla respektive releaser på deras egna sidor om utgår ifrån själva ”Release” sidan.

En nyhet för 2020 är nya producent projektet Melytone med ett koncept i en ”featuring singel” som innebär att vi vill erbjuda ett musiks-amarbete med artister som vill vara röst eller featuring artist på singlar vi skriver. Låter detta spännande och något för dig maila oss gärna på info@youngmusic.se och berätta lite vem du är och vad för musikstil du gillar/sjunger!

Så nu finns äntligen allting vi erbjuder i tjänster just nu på plats komplett här på sidan. Så surfa runt och läs vad vi har att erbjuda för kul och tveka inte att kontakta oss om du letar hjälp med allt från musik till release och/eller stegen däremellan! Hittar du inte vad du letar så skicka ett mail till oss på info@youngmusic.se så kanske vi kan göra det du behöver eller vet någon annan som kan!